Terug

Volg Vandaag Inside

Dean Huijsen maakt debuut in selectie Jong Spanje

15 mrt 2024, 13:38

Dean Huijsen kan volgende week zijn debuut maken voor Jong Spanje. De geboren Amsterdammer werd voor de eerste keer geselecteerd door het Zuid-Europese land, nadat hij vorige maand de Spaanse nationaliteit had gekregen.

Jong Spanje speelt in de komende interlandperiode tegen Slowakije en België.

De 18-jarige Huijsen speelde vorig jaar nog een duel voor de Nederlandse jeugdploeg voor spelers jonger dan 19 jaar. De verdediger komt momenteel op huurbasis uit voor AS Roma, dat hem huurt van Juventus.

Huijsen verhuisde op jeugdige leeftijd met zijn familie naar het zuiden van Spanje. Hij doorliep de jeugdopleiding van Málaga en tekende drie jaar geleden een contract bij Juventus.

AS Roma-trainer Daniele De Rossi was onlangs in gesprek met Noa Vahle lovend over Dean Huijsen. Bekijk het fragment bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.