Terug

Volg Vandaag Inside

De Wereld Draait Door donderdag volledig in teken van Abdelhak Nouri

De Wereld Draait Door donderdag volledig in teken van Abdelhak Nouri

26 mrt 2020, 17:20

Donderdagavond staat De Wereld Draait Door volledig in het teken van Abdelhak Nouri. Vrijdag verschijnt het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom', van auteur Khalid Kasem.

'Morgen verschijnt het boek ‘Abdelhak Nouri, een onvervulde droom’ van Khalid Kasem. Reden voor ons om de hele uitzending te wijden aan de positieve en verbindende voetballer', schrijft DWDD op Twitter.

Aan tafel zitten Nouri’s vader Mohammed, zijn twee broers Mo en Abderrahim en zijn goede vrienden en teamgenoten Frenkie de Jong, Donny van de Beek en Steven Bergwijn.

DWDD laat weten dat er donderdag ook een speciaal nummer over Appie Nouri te horen zal zijn. 'Ali B is groot bewonderaar van Appie, hij gaf zijn jongste zoon zelfs de naam ‘Nouri’. Samen met Douwe Bob schreef hij een lied voor Nouri.

De Wereld Draait Door is donderdagavond om 18.55 uur te zien op NPO1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.