Terug

Volg Vandaag Inside

De weg naar het WK: dit zijn de tegenstanders van Dick Advocaat en Curaçao

25 jan 2024, 20:31

Dick Advocaat gaat met Curaçao WK-kwalificatiewedstrijden spelen tegen Haïti, St. Lucia, Barbados en Aruba. Dat heeft de loting in het Zwitserse Zürich uitgewezen.

Curaçao is ingedeeld in groep C en moet bij de eerste twee eindigen om door te gaan naar de finaleronde van de kwalificatie. Elk land speelt vier wedstrijden (2x thuis, 2x uit). In juni is de eerste interlandperiode.

De Verenigde Staten, Mexico en Canada zijn als gastlanden al geplaatst voor het WK van 2026 en konden daardoor niet gekoppeld worden aan Curaçao. De 76-jarige Advocaat volgde deze maand Dean Gorré op als bondscoach en voegde Cor Pot, Kees Jansma en Casper van Eijck aan zijn staf toe.

René van der Gijp weet de echte reden achter de aanwezigheid van Casper van Eijck in de technische staf. Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.