Terug

Volg Vandaag Inside

Geblesseerde Stefan de Vrij verlaat trainingskamp Oranje

Geblesseerde Stefan de Vrij verlaat trainingskamp Oranje

14 nov 2021, 17:59

Stefan de Vrij heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. De verdediger van Internazionale liep zaterdagavond in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro (2-2) een blessure op. Daardoor is hij niet inzetbaar in de wedstrijd tegen Noorwegen, die dinsdag op het programma staat. Oranje heeft tegen de Noren voldoende aan een gelijkspel om zich te plaatsen voor het WK.

Bondscoach Louis van Gaal roept geen vervanger op voor De Vrij, waardoor de selectie van het Nederlands elftal nu uit 23 spelers bestaat.

Oranje speelt de laatste groepswedstrijd in de WK-kwalificatie in De Kuip. Het duel, dat onder leiding staat van de Franse scheidsrechter Clément Turpin, begint om 20.45 uur. In Rotterdam mogen als gevolg van de coronamaatregelen geen fans aanwezig zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.