Terug

Volg Vandaag Inside

De Vrij maakt carrièreswitch en brengt nummer uit met Italiaanse rockband

De Vrij maakt carrièreswitch en brengt nummer uit met Italiaanse rockband

5 juli 2021, 17:06

Stefan de Vrij liet de afgelopen maanden zien aardig piano te kunnen spelen, en lijkt nu iets met zijn talent te gaan doen. De verdediger van Internazionale bundelt zijn krachten met de Italiaanse rockband Keemosabe en brengt vrijdag 9 juli een nummer uit. 

De track heet ‘Hey Brother’ en is vanaf aanstaande vrijdag te beluisteren. ‘Different backgrounds, same passion. Different job, same attitude. He’s one of us, he is our brother. Our journey has just begun’, aldus Keemosabe op Instagram. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.