Terug

Volg Vandaag Inside

De Vrij haakt geblesseerd af bij Inter

De Vrij haakt geblesseerd af bij Inter

26 aug 2019, 23:09

Stefan de Vrij heeft in de warming-up voor de eerste competitiewedstrijd dit seizoen van Internazionale een blessure opgelopen. De Nederlandse verdediger zou in de basis starten tegen Lecce, maar vlak voor de aftrap moest de debuterende trainer Antonio Conte hem vervangen door Andrea Ranocchia. Onduidelijk is wat De Vrij mankeert.

De 27-jarige verdediger van Inter zit in de voorselectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Duitsland en Estland, op 6 en 9 september. Bondscoach Ronald Koeman maakt vrijdag zijn groep van 23 spelers bekend.

Bij Inter debuteert de Belgische spits Romelu Lukaku in de basis. Lukaku, voor zo'n 70 miljoen euro overgenomen van Manchester United, heeft het rugnummer 9 overgenomen van Mauro Icardi. De Argentijnse topschutter van de laatste jaren staat weliswaar nog steeds onder contract bij Inter, maar het gonst al maanden van de geruchten over een mogelijk vertrek. Icardi zit tegen Lecce niet bij de selectie van Conte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.