Terug

Volg Vandaag Inside

De Jong en De Vrij in sterrenploeg Europa League

De Jong en De Vrij in sterrenploeg Europa League

27 aug 2020, 20:01

Stefan de Vrij en Luuk de Jong behoren tot de uitblinkers van dit seizoen in de Europa League. Een panel van specialisten, onder wie heel wat bekende trainers en oud-voetballers, heeft een selectie samengesteld met de 23 beste spelers. De Oranje-internationals De Vrij en De Jong zitten daar ook bij.

De verdediger van Internazionale en de spits van Sevilla namen het vorige week tegen elkaar op in de finale. Sevilla won, mede dankzij twee doelpunten van uitblinker De Jong die werd gekozen tot man van de wedstrijd. De oud-speler van onder meer FC Twente en PSV, had als invaller ook al de winnende treffer gemaakt in de halve finale tegen Manchester United (2-1).

In totaal zijn acht spelers van Sevilla opgenomen in de sterrenselectie, Inter is met zes spelers vertegenwoordigd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.