Terug

Volg Vandaag Inside

De Vrij debuteert met nederlaag bij Inter

De Vrij debuteert met nederlaag bij Inter

20 aug 2018, 00:34

REGGIO EMILIA (ANP) - Stefan de Vrij heeft een teleurstellend debuut beleefd bij Internazionale. De verdediger van Oranje ging met zijn nieuwe club onderuit bij Sassuolo: 1-0. Domenico Berardi maakte in de 27e minuut het enige doelpunt uit een strafschop, toegekend na een overtreding van de Braziliaanse verdediger Miranda van Inter.

De Vrij stapte deze zomer transfervrij over van Lazio naar de blauw-zwarte formatie uit Milaan. De oud-Feyenoorder kreeg direct een basisplaats van trainer Luciano Spalletti, die afgelopen week zijn contract bij Inter verlengde tot medio 2021. De ploeg uit Milaan slaagde er tegen Sassuolo niet in terug te komen van een achterstand. De Argentijnse topschutter Mauro Icardi, vorig seizoen goed voor 29 doelpunten in de Serie A, bleef droog staan.

Parma luisterde de terugkeer op het hoogste niveau op met een gelijkspel tegen Udinese (2-2). De club die na drie promoties op rij terug is in de Serie A verspeelde wel een voorsprong van 2-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.