Terug

Volg Vandaag Inside

De 'Tim de Cler' van PSG draait door tijdens quarantaine

De 'Tim de Cler' van PSG draait door tijdens quarantaine

16 apr 2020, 22:49

Menig voetballiefhebber houdt het maar moeilijk vol zonder te kunnen genieten van ons mooie spel. Zo ook Layvin Kurzawa van Paris Saint Germain, die volledig doordraait tijdens quarantaine. Op Instagram is te zien dat de Fransman het voetbal duidelijk enorm mist!

Jan Boskamp houdt het ook moeilijk vol deze dagen. Jan zit al weken thuis in België zonder voetbal. Gelukkig weet hij zich in ieder geval nog te vermaken met zijn documentaires over de Tweede Wereldoorlog.

De linksback liet tijdens de Champions League zien uitstekend te kunnen functioneren als aanvallende vleugelverdediger, in ieder geval tot op zekere hoogte. Bekijk hieronder het fragment waarin René de actie van Kurzawa becommentarieerde: 'Typische linksback, Tim de Cler, daar gaat hij!'

VIDEO - René gaat stuk om rush linksback PSG: 'Alles voor lul!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.