Terug

Volg Vandaag Inside

De terugkeer van Veronica Inside met Wim Kieft

De terugkeer van Veronica Inside met Wim Kieft

11 sep 2020, 13:43

Na een rustig zomertje begint vanavond weer het nieuwe seizoen van Veronica Inside. De mannen gaan met hun gebruikelijke frisse tegenzin op geheel eigenwijze de ontwikkelingen in de voetballerij bespreken. Vanavond worden zij vergezeld door niemand minder dan vaste tafelgast Wim Kieft!

De inhoud van de uitzending blijft voor iedereen nog even geheim, maar dat het een bomvolle show gaat worden staat vast. Er is namelijk genoeg gebeurd, ook op voetbalgebied.

De Eredivisie staat op het punt van beginnen en welke clubs staan er het beste voor? Ten Hag draaide met Ajax op volle touren in de voorbereiding, maar ook Dick en Feyenoord deden het uitstekend. De trainerswissel bij PSV werpt nog niet echt zijn vruchten af, met wisselvallige resultaten tot gevolg. Ook AZ heeft haar grootse vorm van vorig seizoen nog niet te pakken, en dat terwijl het belangrijke kwalificatieduel met Dinamo Kiev voor de Champions League voor de deur staat.

En wat te denken van het Nederlands elftal dat stuurloos is na het vertrek van kapitein Koeman. De trainer kreeg de kans bij zijn droomclub Barcelona en liet die trein niet voorbij gaan. Interim-bondscoach Dwight Lodeweges begon nog goed met een overwinning op Polen, maar in zijn tweede duel ging hij in eigen huis met 0-1 onderuit tegen de Italianen. Ook het voetbal van Oranje was niet om over naar huis te schrijven. Wie moet de nieuwe bondscoach worden?

2020 was al een vreemd jaar, maar toen Messi zijn vertrekwens bij Barcelona uitsprak werd het als maar gekker. Messi-fan René heeft de soap natuurlijk nauwlettend gevolgd. Een andere voetballegende keerde na een jaar pensioen toch weer terug, omdat hij het voetballen zo miste. Arjen Robben gaat weer voetballen bij zijn jeugdliefde Groningen. Of de terugkeer een succes gaat worden is nog de vraag, maar een aanwinst voor de Eredivisie is het zeker.

En oja, dan was er ook nog een klein ruzietje deze zomer. Daar gaan de mannen ongetwijfeld ook nog één keer op terugkomen.

Kijken dus, Veronica Inside om 20:30 uur bij Veronica!

Zou Dries Boussata er ook bij zijn vanavond?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.