Terug

Volg Vandaag Inside

De Telegraaf en Sky Italië: 'De Ligt gaat naar Juventus'

De Telegraaf en Sky Italië: 'De Ligt gaat naar Juventus'

22 juni 2019, 15:09

Het zou weleens goed kunnen zijn dat Juventus PSG aftroeft in de strijd om Matthijs de Ligt, zo weet De Telegraaf te melden. Met een nauwelijks te weigeren contractvoorstel en de charmes van Cristiano Ronaldo probeert De Oude Dame de verdediger naar Italië te halen.

Voor PSG leek het haast niet meer mis te gaan: De Ligt zou naar Parijs komen. Zo werd de vriendin van De Ligt in Parijs al rondgeleid door de Franse leiding en mocht ze de mooiste huizen en appartementen bekijken. Op die wijze probeerde PSG ook De Ligt z'n vriendin warm te maken voor een vertrek naar de Franse hoofdstad.

Echter, goed ingevoerde bronnen rondom de speler én Juventus beweren nu dat het inmiddels de Italianen zijn die de betere papieren hebben. Ze zouden naar verluidt meer dan 70 miljoen willen betalen voor De Ligt. Was het dan toch de aai over de bol van Ronaldo na de verloren Nations League-finale die de beslissing bracht?

Voor Juventus is de keuze voor De Ligt een logische. Ondanks dat het in Italië de onbetwiste nummer één is, wil de club meer. Het wil de Champions League winnen. Daarvoor werd vorig jaar Ronaldo al opgehaald en nu zou De Ligt de volgende stap zijn.

Johan is onder de indruk van de ontwikkeling van Matthijs De Ligt

Johan onder de indruk van ontwikkeling De Ligt
2:18
Johan onder de indruk van ontwikkeling De Ligt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.