Terug

Volg Vandaag Inside

De Telegraaf: 'Bayern München brengt megabod uit op Gravenberch'

De Telegraaf: 'Bayern München brengt megabod uit op Gravenberch'

20 mrt 2022, 22:46

FC Bayern München heeft een megabod uitgebracht op Ryan Gravenberch. Dat meldt De Telegraaf. Het zou gaan om een bedrag van maar liefst 25 miljoen euro. Beide clubs hebben afgelopen woensdag in het geheim met elkaar afgesproken.

Volgens De Telegraaf hoopt Ajax tien miljoen euro meer te ontvangen voor de 19-jarige Gravenberch. De talentvolle middenvelder heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Amsterdammers, maar de onderhandelingen voor een verlenging zijn tot nu toe op niets uitgelopen. Beide partijen staan daarom open voor een transfer na dit seizoen.

Bayern München-voorzitter Oliver Kahn, technisch directeur Marko Neppe en sportdirecteur Hasan Salihamidzic waren aanwezig bij het gesprek met van Ajax financieel directeur Susan Lenderink en technisch manager Gerry Hamstra, die de taken van Marc Overmars heeft overgenomen. De Amsterdammers ontvingen een bod van 25 miljoen euro, waarvan een deel uit bonussen bestaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.