Terug

Volg Vandaag Inside

'De spelers van ADO Den Haag worden he-le-maal gek van Dirk Kuyt'

'De spelers van ADO Den Haag worden he-le-maal gek van Dirk Kuyt'

23 aug 2022, 11:57

Dirk Kuyt kent een slechte start als trainer van ADO Den Haag. De club staat na drie wedstrijden onderaan in de Keuken Kampioen Divisie en wist zelfs nog geen enkel punt te pakken. De spelers van ADO worden helemaal gek van Dirk Kuyt, zo vertelde Johan Derksen maandagavond in Vandaag Inside.

"Ik werd vanmiddag gebeld door een insider bij Den Haag," begon Johan zijn verhaal. "De spelers worden he-le-maal gek van Dirk. Hij heeft de raarste dingen die moeten. Dan moeten ze ergens buiten het stadion gaan eten, op een eind rijden. En dan komen ze weer terug op het stadion. Alles moet precies hoe Dirk het wil."

"Spelers mogen niet tussendoor met de pers praten, twee dagen van tevoren is er een persconferentie," ging Johan verder. "Hij zit bij ADO Den Haag! En Dirk blijft het maar positief zien, het glas is altijd halfvol bij Dirk, hè." Valentijn vulde Johan aan: "Hij denkt echt dat 'ie bij Liverpool zit."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.