Terug

Volg Vandaag Inside

'De selectie van Feyenoord is nog lang niet op orde'

'De selectie van Feyenoord is nog lang niet op orde'

23 juli 2021, 08:22

Arne Slot houdt weinig mooie herinneringen over aan zijn officiële debuut op de bank bij Feyenoord. Het eerste duel met het bescheiden FC Drita in de tweede voorronde van de nieuwe Conference League eindigde in Kosovo teleurstellend in 0-0.

"Het was geen ingewikkelde wedstrijd, maar het was niet leuk om naar te kijken", concludeerde Slot bij ESPN. 'We hebben 90 minuten lang de bal gehad, maar ondanks dat hebben we amper kansen weten te creëren. En dat is ook niet zo ingewikkeld om te verklaren. We hebben gewoon heel weinig spelers die in de kleine ruimte veel creativiteit hebben, die een man kunnen uitspelen en een combinatie kunnen opzetten. En dat is te verklaren met het feit dat onze selectie nog lang niet op orde is.'

Aanwinst Alireza Jahanbakhsh, die nog niet helemaal speelklaar is, was in Pristina nog niet van de partij. 'Hij kan het vertrek van Steven Berghuis goed invullen, weliswaar op een andere manier, maar hij kan heel snel van richting veranderen, snel een combinatie opzetten en heeft net wat meer snelheid op de eerste meters dan sommige andere spelers. Dat is prettig om te hebben als je speelt tegen een ploeg met zoveel verdedigers. Als het meezit, kan hij volgende week in de return tegen FC Drita een helft meedoen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.