Terug

Volg Vandaag Inside

De Rossi in ziekenhuis na coronabesmetting

De Rossi in ziekenhuis na coronabesmetting

11 apr 2021, 10:21

Danielle De Rossi, de voormalige aanvoerder van het Italiaanse voetbalelftal, is in het ziekenhuis opgenomen na een positieve test op het coronavirus. De assistent-coach van het Italiaans elftal ligt volgens het Italiaanse Sky ter observatie in het Instituut voor Infectiezieken in Rome.

De 37-jarige De Rossi testte samen met drie andere stafleden en enkele spelers positief na de interlandperiode. De spelers die positief bleken waren Federico Bernardeschi, Leonardo Bonucci, Alessio Cragno, Vincenzo Grifo, Alessandro Florenzi, Marco Verratti, Matteo Pessina en Salvatore Sirigu.

De Rossi sloot zijn actieve voetbalcarrière in januari vorig jaar af na een korte periode bij Boca Juniors. De 117-voudig international werd toegevoegd aan de staf van de Italiaanse bondscoach Roberto Mancini.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.