Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon reageert op Ten Cate-gerucht: 'Dat is echt onzin'

De Roon reageert op Ten Cate-gerucht: 'Dat is echt onzin'

6 sep 2020, 16:07

De spelers van het Nederlands elftal hebben niet een bepaalde trainer voorgedragen als nieuwe bondscoach. Dat vertelde Marten de Roon tijdens de laatste persconferentie van Oranje voor het thuisduel van maandagavond met Italië in de Nations League.

'Dat is echt onzin', zei de middenvelder van Atalanta Bergamo. 'Wij hebben echt geen voorkeur. We hebben geen naam genoemd. Dat is gewoon niet zo. We hebben wel aangegeven dat we graag via dezelfde weg verder willen nu Ronald Koeman is vertrokken. Met Dwight Lodeweges en Patrick Lodewijks werken we fijn samen. We hebben ook een goede manier van spelen gevonden. Zo willen we graag verder. Het is aan de directie om daar een naam aan te koppelen.'

De Roon reageerde op het nieuws dat Kees Jansma, oud-perschef van Oranje, zondag bracht in zijn eerste talkshow bij Voetbal International. Volgens Jansma wil de spelersraad van Oranje graag Henk ten Cate als nieuwe trainer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.