Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon scoort voor Atalanta bij 5-1 zege

De Roon scoort voor Atalanta bij 5-1 zege

21 okt 2018, 19:34

VERONA (ANP) - Marten de Roon heeft met Atalanta ruim gewonnen van Chievo Verona: 1-5. De Oranje-international schoot de uitploeg na 25 minuten voetballen op voorsprong, met een fraai afstandsschot. De Sloveen Josip Ilicic maakte er vervolgens drie (28e, 50e en 52e minuut). Robin Gosens (eerder actief bij Heracles Almelo en FC Dordrecht) was verantwoordelijk voor de vijfde treffer.

Bij Chievo kreeg Federico Barba al in de 40e minuut rood. Valter Birsa maakte in de slotfase vanaf de strafschopstip een doelpunt voor de statistieken. Dat zag Hans Hateboer ook, die net als zijn ploeggenoot De Roon de hele wedstrijd speelde.

Mitchell Dijks deed een uur mee met FC Bologna, dat zich in eigen stadion naar een punt knokte. Tegen Torino werd een 0-2 achterstand goed gemaakt (2-2).

Lazio wist bij Parma te winnen met 2-0. Ciro Immobile benutte in de 81e minuut een strafschop en verzorgde de assist bij het tweede doelpunt, in blessuretijd.

Rai Vloet viel in bij Frosinone, dat het tweede punt pakte dit seizoen. Tegen Empoli werd het 3-3.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.