Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon maakt excuses voor te harde overtreding op Cuadrado

De Roon maakt excuses voor te harde overtreding op Cuadrado

17 dec 2020, 14:31

Marten de Roon heeft via Twitter zijn excuses aangeboden aan Juan Cuadrado. De Nederlandse middenvelder van Atalanta begin in de tweede helft van de uitwedstrijd bij Juventus (1-1) een overtreding op de Colombiaanse vleugelspeler. "Ik was te laat en het was te hard", oordeelde De Roon zelf.

Atalanta hield mede dankzij een gemiste strafschop van Juventus-vedette Cristiano Ronaldo stand. De Roon plaatste op sociale media een foto van de balende Portugees en zei daarbij trots te zijn dat zijn ploeg een punt meenam uit Turijn. Een fan schreef onder dat bericht dat de Nederlander eigenlijk van het veld had moeten worden gestuurd na zijn tackle.

"Daar ben ik het mee eens", antwoordde De Roon, die goed weg kwam met een gele kaart. "Ik was te laat en het was te hard. Maar ik hoop dat het duidelijk is dat het nooit mijn bedoeling was. Excuses aan Cuadrado."

Atalanta was vorige week nog verantwoordelijk voor de uitschakeling van Ajax in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.