Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon: 'Ik heb waarschijnlijk wel een klap van Zlatan verdiend'

De Roon: 'Ik heb waarschijnlijk wel een klap van Zlatan verdiend'

2 apr 2021, 00:10

Marten de Roon houdt bij de eerstvolgende ontmoeting met Zlatan Ibrahimovic rekening met een klap van de Zweedse vedette. De middenvelder van Atalanta en Oranje waagde het om na de overwinning in de uitwedstrijd tegen AC Milan (0-3) de spot te drijven met de 39-jarige aanvalsleider. 'Ik weet niet wat er zal gebeuren als we elkaar weer zien. Misschien geeft hij me een tik en die zal ik dan waarschijnlijk hebben verdiend. Dat zal ik accepteren', grapte hij in gesprek met Cronache di Spogliatoio.

De 30-jarige De Roon, geboren in Zwijndrecht, staat in zijn loopbaan naar eigen zeggen op een kruispunt. 'Het is moeilijk, heel moeilijk. Ik wil aan de ene kant graag titels winnen, maar aan de andere kant heb ik het met mijn familie heel erg naar mijn zin in Bergamo. Wij zijn gelukkig hier, Atalanta is een betrouwbare club. Ik zou graag mijn carrière bij Atalanta willen beëindigen, maar in het voetbal weet je het nooit. Zoals de zaken er nu voorstaan, is dat wel het idee.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.