Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon haakt met photoshop in op commotie rond aanvoerdersband: 'One Love for this victory!'

De Roon haakt met photoshop in op commotie rond aanvoerdersband: 'One Love for this victory!'

21 nov 2022, 20:07

International Marten de Roon heeft op Twitter de spelers van het Nederlands elftal een OneLove-aanvoerdersband aangemeten. Dat deed de middenvelder in een post waarin hij met zijn ploeggenoten de 2-0-overwinning op Senegal viert. "One Love for this victory", schrijft de middenvelder bij de deels gephotoshopte foto van juichende Oranjespelers.

De Roon viel vlak voor tijd in. Nederland stond toen met 1-0 voor. Vlak nadat de middenvelder in de ploeg was gekomen als vervanger van doelpuntenmaker Cody Gakpo, maakte Davy Klaassen de 2-0 en kon De Roon met de andere spelers juichen.

Oorspronkelijk zou aanvoerder Virgil van Dijk de OneLove-band dragen, maar enkele uren voor de wedstrijd liet de wereldvoetbalbond FIFA weten dat spelers die met de band om zouden spelen een gele kaart zouden krijgen. Daarop besloot de KNVB, net als enkele andere bonden van Europese WK-deelnemers, hun aanvoerder zonder die speciale band te laten spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.