Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon grapt over verkoudheid: 'Ik heb te dicht bij Frenkie gespeeld!'

De Roon grapt over verkoudheid: 'Ik heb te dicht bij Frenkie gespeeld!'

1 dec 2022, 15:48

Steeds meer spelers van het Nederlands elftal lijken bij het WK voetbal last te hebben van de vele airco's in de stadions. Waar eerder Frenkie de Jong tijdens een persconferentie verkouden en met nasale stem aanschoof, was dat donderdag het geval bij Marten de Roon.

"Ik ben wat verkouden, maar voor de rest voel ik me prima", zei De Roon, die de laatste groepswedstrijd tegen Qatar (2-0) een basisplaats had en naast De Jong op het middenveld stond. "Ik heb iets te dicht bij hem gespeeld, denk ik", grapte De Roon.

Eerder klaagde de Braziliaan Antony over de airco's bij het WK in Qatar. De temperatuurverschillen zijn op sommige plekken groot. Overdag is het in Doha nog bijna 30 graden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.