Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon grapt na eerste interlandgoal: 'Eindelijk mijn streak begonnen om Van Persie te verslaan!'

8 sep 2023, 09:05

Marten de Roon heeft op social media met een knipoog gereageerd op zijn eerste doelpunt voor het Nederlands Elftal. De middenvelder van Atalanta was donderdagavond verantwoordelijk voor de openingstreffer in het EK-kwalificatieduel met Griekenland.

De Roon grapte na de wedstrijd op X (voorheen Twitter): "Mijn eerste doelpunt voor Oranje! Eindelijk mijn streak begonnen om Robin van Persie te verslaan." Van Persie is de topscorer van het Nederlands Elftal met 50 doelpunten.

De oud-spits van onder meer Feyenoord, Arsenal en Manchester United reageerde op het bericht van De Roon: "Beter laat dan nooit! 😂👊🏻"

Noa Vahle sprak donderdagavond met Marten de Roon na de 3-0 zege van Oranje op Griekenland. Bekijk het in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.