Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon en Hateboer winnen weer met Atalanta

De Roon en Hateboer winnen weer met Atalanta

27 okt 2018, 19:12

BERGAMO (ANP) - Atalanta Bergamo heeft na een moeizame competitiestart de weg naar boven gevonden. Met de Oranje-internationals Marten de Roon en Hans Hateboer in de basis, won het team van trainer Gian Piero Gasperini met 3-0 van Parma. Vorig weekeinde zette Atalanta Chievo al met 5-1 aan de kant.

Alle doelpunten in Bergamo vielen zaterdag na rust. Riccardo Gagliolo werkte de bal in de 55e minuut in zijn eigen doel. Jose Palomino nam in de 72e minuut de 2-0 voor zijn rekening en het derde doelpunt kwam op naam van Gianluca Mancini.

De Roon en Hateboer speelden allebei de gehele wedstrijd mee bij Atalanta, dat nu veertiende staat met twaalf punten. Parma heeft nu nog één punt meer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.