Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon en Hateboer verliezen van Sampdoria

De Roon en Hateboer verliezen van Sampdoria

7 okt 2018, 19:18

BERGAMO (ANP) - Marten de Roon en Hans Hateboer hebben in Bergamo met Atalanta een nederlaag geleden tegen Sampdoria. Door een treffer van Lorenzo Tonelli in de 77e minuut werd het 1-0 voor de bezoekers. De twee Nederlandse middenvelders speelden de hele wedstrijd. Atalanta blijft steken op zes punten uit acht wedstrijden en staat teleurstellend zeventiende.

Lazio wist thuis wel te winnen, met 1-0. Ciro Immobile werd tegen Fiorentina de matchwinner door na 36 minuten via een hoekschop van dichtbij raak te schieten. Bij de bezoekende ploeg zat Kevin Diks de hele wedstrijd op de bank. De Romeinen hebben nu vijftien punten, twee meer dan Fiorentina.

AC Milan versloeg Chievo Verona met 3-1. In Milaan maakte Gonzalo Higuaín twee doelpunten.

Genoa tegen Parma eindigde in 3-1 voor de naar de Serie A gepromoveerde club. In Genua kwam de thuisploeg nog wel via Krzysztof Piatek op voorsprong. De 23-jarige Pool scoorde in alle acht competitiewedstrijden (negen in totaal) en heeft het record van Gabriel Batistuta in zicht. Die Argentijn scoorde ooit elf keer op rij voor Fiorentina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.