Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon: 'Als we de CL winnen? Pizza voor iedereen!'

De Roon: 'Als we de CL winnen? Pizza voor iedereen!'

22 apr 2020, 21:15

Marten de Roon is erg actief op sociale media. De middenvelder van Atalanta Bergamo krijgt vaak de lachers op zijn hand. Vandaag kwam hij met een feestelijk bericht naar de supporters van Atalanta.

De Oranje international kreeg van een fan de vraag wat hij dit seizoen gaat doen als Atalanta de Champions League wint. De Roon reageerde dat hij een groot feest zal geven, maar dat de mensen daar wel nog even geduld voor moeten hebben door de coronacrisis. Bergamo ligt namelijk in Noord-Italië, waar men zwaar lijdt door de gevolgen van het coronavirus.

'Ik zet tafels neer voor 1000 personen op het centrale plein van Bergamo en ik zal dan pizza's serveren, speciaal door mij gemaakt. Daarna geef ik een groot feest waarbij iedereen uitgenodigd is', zegt de oud-speler van onder andere sc Heerenveen. 'Maar geduld is een schone zaak', voegt hij toe.

De mannen spraken eind vorig jaar De Roon via FaceTime na overwintering in de Champions League. Er barstte toen ook al een groot feest los in Bergamo.

VIDEO - Facetimen met De Roon: 'Ik vind Van de Beek beter'

Facetimen met De Roon: 'Ik vind Van de Beek beter'
5:41
Facetimen met De Roon: 'Ik vind Van de Beek beter'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.