Terug

Volg Vandaag Inside

De Roon aan de kant bij Atalanta

De Roon aan de kant bij Atalanta

23 dec 2018, 20:15

BERGAMO (ANP) - De Italiaanse voetbalclub Atalanta werkt zonder Marten de Roon toe naar de krachtmeting met landskampioen Juventus. De Nederlandse middenvelder, onder bondscoach Ronald Koeman een vaste waarde in Oranje, viel zaterdag in de verloren uitwedstrijd tegen Genoa (3-1) al vroeg uit na een grove tackle van Cristian Romero. De Roon moest voor onderzoek naar het ziekenhuis, maar daar werd de vrees voor een breuk in zijn rechtervoet weggenomen.

Trainer Gian Piero Gasperini denkt wel dat hij zijn middenvelder een tijdje moet missen. Atalanta ontvangt Juventus op tweede kerstdag in Bergamo en sluit het jaar zaterdag af tegen Sassuolo. Naar verwachting moet De Roon die wedstrijden overslaan. Atalanta staat in de Serie A op de negende plaats.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.