Terug

Volg Vandaag Inside

'De ritjes naar Nederland om bij VI aan te schuiven, zijn het enige wat ik heb’

'De ritjes naar Nederland om bij VI aan te schuiven, zijn het enige wat ik heb’

5 mrt 2021, 19:34

Jan Boskamp verveelt zich ontzettend nu hij door de coronamaatregelen aan huis gekluisterd zit. De analist, die normaal gesproken heel Europa door vliegt om de mooiste voetbalwedstrijden bij te wonen, brengt nu zijn uren door voor de televisie in zijn huis in Relegem.

Boskamp vertelde onlangs dat de voetbalmoeheid bij hem is toegeslagen. De 72-jarige oer-Feyenoorder vindt er niks meer aan zonder publiek op de tribune, en wisselt het voetbal af met het wielrennen. ‘Ik ben groot liefhebber van Wout van Aert. Ik hou van de koers: ik zou zelfs kijken naar de kleinste koers in Italië’, zegt Boskamp in gesprek met Het Laatste Nieuws. ‘Wat moet je anders doen joh, in deze tijden? Ik word er helemaal krankjorum van!’

‘Ik ben altijd iemand geweest die buiten leeft. Vliegtuig in, vliegtuig uit, van de ene voetbalwedstrijd naar de andere. Dat kan nu niet’, baalt Boskamp.

De analist geeft in de Belgische krant toe er even helemaal doorheen te hebben gezeten. ‘Gedurende één week ben ik gekraakt. Ik zag het echt niet meer zitten. Ik wilde alleen maar slapen. Ik ging van de bank naar mijn bed. Gelukkig kon ik mij herpakken. Die ritjes naar Nederland om in het panel van Veronica Inside te zitten, zijn het enige wat ik heb.’

Gelukkig kan Boskamp er vrijdagavond weer even uit. De goedlachse Jan zal Johan, Wilfred en René vergezellen aan tafel bij Veronica Inside. Tot straks, Jan! 👊

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.