Terug

Volg Vandaag Inside

'De Oranjezondag met Hélène, natuurlijk gaat dat wat worden!'

11 feb 2024, 12:44

Hélène Hendriks presenteert vanaf zondag 10 maart een nieuwe talkshow bij SBS6De Oranjezondag. Dat vertelde ze vrijdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. Rob Goossens heeft hoge verwachtingen van het programma, zo vertelt hij bij RTL Boulevard.

"Natuurlijk gaat dit wat worden," is Goossens overtuigd. "Hélène heeft met haar vorige programma's (De Oranjezomer en De Oranjewinter, red.) al laten zien dat dat geen enkel probleem is."

"Ik zou niet weten waarom er nota bene na Miljoenenjacht, als er er sowieso al veel mensen naar de zender kijken, er niet heel veel mensen zouden blijven hangen voor haar. Ik ga er vanuit dat het ook gewoon een kijkcijfersucces zal worden," besluit hij.

De Oranjezondag met Hélène Hendriks is vanaf 10 maart iedere zondag vanaf 21:30 uur te zien bij SBS6. Bekijk in de video bovenaan deze pagina de reactie van Johan, Wilfred en René op de nieuwe talkshow van Hélène!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.