Terug

Volg Vandaag Inside

De Oranjezomer vanavond vanaf 22:00 uur te zien bij SBS6

De Oranjezomer vanavond vanaf 22:00 uur te zien bij SBS6

17 juli 2021, 17:55

Vanavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van De Oranjezomer op het programma. Valentijn Driessen schuift aan bij Johan, Wilfred en René om het allerlaatste nieuws te bespreken op het gebied van sport, entertainment, politiek en meer. Verder zitten Michael Boogerd en Hélène Hendriks aan de bar.

Het is een drukke transferzomer voor de Nederlandse voetbalclubs. Vandaag presenteerde Feyenoord nog Alireza Jahanbakhsh als opvolger van Steven Berghuis en lijkt Luuk de Jong niet terug te keren naar PSV, maar zou hij al akkoord zijn met Besiktas. Ook is het nog altijd wachten op de nieuwe bondscoach van Oranje. Valentijn zal ongetwijfeld de laatste updates rondom de ontwikkelingen van Louis van Gaal brengen.

Verder bespreekt Michael Boogerd de 20e etappe in de Tour de France. Wout van Aert heeft in de twintigste etappe zijn tweede ritzege in de Tour de France gewonnen. De Belgische wielrenner van Jumbo-Visma was de beste in de tweede individuele tijdrit over 30,8 kilometer tussen Libourne en Saint-Émilion. Geletruidrager Tadej Pogacar eindigde als achtste en stelde met alleen nog de traditionele slotetappe naar Parijs zijn tweede eindzege in de Tour zo goed als zeker.

De Oranjezomer is vanavond vanaf 22:00 uur te zien bij SBS6!

 

 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.