Terug

Volg Vandaag Inside

De Oranjezomer vanavond om 21:35u te zien bij SBS6

De Oranjezomer vanavond om 21:35u te zien bij SBS6

28 juli 2021, 20:31

Vanavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van De Oranjezomer op het programma. Voormalig wielrenner Karsten Kroon schuift aan bij Johan, Wilfred en René om het allerlaatste nieuws te bespreken op het gebied van de Olympische Spelen, voetbal, entertainment, politiek en meer.

En er valt genoeg te bespreken, want Nederland kende een historische dag op de Olympische Spelen. Team NL haalde maar liefst acht medailles en dat is in de Nederlandse olympische historie nog niet eerder voorgekomen. Zo pakte Annemiek van Vleuten goud in de tijdrit voor vrouwen en knokte Tom Dumoulin zich naar het zilver bij de tijdrit voor de mannen.

Ook op voetbalgebied gebeurde er genoeg: Ihattaren reisde af naar Frankrijk om met zaakwaarnemer Mino Raiola zijn sportieve toekomst te bespreken, Oranje-linksback Patrick van Aanholt werd gepresenteerd bij Galatasaray en er werd bekend dat Mark Diemers alweer mag vertrekken bij Feyenoord.

Bargasten: Martijn Krabbendam en Chatilla van Grinsven (basketbalster)

De Oranjezomer is vanavond vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.