Terug

Volg Vandaag Inside

De Oranjezomer vanavond om 21:35 uur te zien bij SBS6!

De Oranjezomer vanavond om 21:35 uur te zien bij SBS6!

20 juli 2021, 18:52

Vanavond staat er weer een gloednieuwe aflevering van De Oranjezomer op het programma. Valentijn Driessen schuift aan bij Johan, Wilfred en René om het allerlaatste nieuws te bespreken op het gebied van sport, entertainment, politiek en meer.

Ook Hélène is vanavond van de partij. Zij was dinsdagmiddag in Eindhoven en sprak daar met PSV-trainer Roger Schmidt over komend seizoen, de nieuwe aanvoerder en de situatie van Mohamed Ihattaren.

Op de barkruk naast Hélène neemt Henk Krol plaats. De politicus reageert op het laatste nieuws uit Den Haag en komt vertellen over zijn B&B, die hij begin dit jaar begon met zijn partner Aldo.

De Tour de France is afgelopen maar toch valt er genoeg te bespreken voor de mannen van De Oranjezomer. Zo werd vandaag bekend dat Louis van Gaal Sparta-trainer Henk Fraser wil als assistent bij het Nederlands elftal, viel Sherida Spitse uit bij de Oranjeleeuwinnen, werd Graziano Pellè in verband gebracht met een terugkeer naar Feyenoord en vertrok Justin Kluivert bij RB Leipzig. Kortom, een bomvolle show. 

De Oranjezomer is vanavond vanaf 21:35 uur te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.