Terug

Volg Vandaag Inside

De Oranjezomer vanaf vanavond dagelijks om 21:35 uur te zien bij SBS6

De Oranjezomer vanaf vanavond dagelijks om 21:35 uur te zien bij SBS6

12 juli 2021, 18:43

Het EK is ten einde, maar dat betekent niet dat Johan, Wilfred en René al klaar zijn met De Oranjezomer. Ook gedurende de Tour de France en de Olympische Spelen is het VI-trio dagelijks te zien op SBS6 om het laatste nieuws te bespreken op het gebied van sport, politiek, entertainment en meer. Niet meer vanuit de tuin van Slot Zeist, maar vanaf Droompark De Zanding in Otterlo. De mannen zijn daarnaast niet meer twee keer per avond te zien, maar in één uitzending vanaf 21:30 uur.

Vanavond zit Michael Boogerd aan tafel bij de mannen en Hélène Hendriks en Chris Woerts zitten aan de bar. Hoewel er een rustdag was in de Tour de France, valt er weer genoeg te bespreken. Vandaag werd namelijk bekend dat Steven Berghuis definitief de gevoelige overstap maakt van Feyenoord naar Ajax. De Rotterdammers hebben ook al een vervanger op het oog: oud-AZ-speler Alireza Jahanbakhsh.

Verder blikken de mannen natuurlijk terug op de EK-finale die zondagavond werd gespeeld, werd Björn Kuipers vandaag door de KNVB benoemd tot bondsridder en bood Mark Rutte zijn excuses aan voor de te snelle versoepelingen. De muziek wordt verzorgd door Danny Vera. Kortom: een bomvolle topshow!

De Oranjezomer is vanavond om 21:35u te zien bij SBS6!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.