Terug

Volg Vandaag Inside

De Offsiders treden ook op bij Muziekfeest op het Plein in Roermond!

De Offsiders treden ook op bij Muziekfeest op het Plein in Roermond!

21 juni 2023, 10:44

Na het daverende succes vorige week in Uden, treden De Offsiders op woensdag 28 juni ook op bij het Muziekfeest op het Plein in Roermond. Dat maakte Wilfred woensdagochtend bekend in Marcel in de Morgen op Sterren NL Radio.

"Ik moet Wesley altijd nog even zien te paaien, maar Andy gaat meteen ja zeggen," aldus Wilfred. Op De Markt in Roermond zingen De Offsiders wederom hun zomerhit Een Aperolletje.

Wilfred heeft na het optreden vorige week op het Muziekfeest in Uden de smaak te pakken: "Dat is het hoogste wat er is. Ik liep achter de schermen, daar kwam ik Frans Duijts tegen, ik zag Frans Bauer aan een huzarensalade zitten, Corry Konings was er samen met haar dochter... Allemaal sterren liepen daar gewoon rond! Het was één groot feest."

Bekijk in de video hieronder beelden van het optreden van Wilfred, Andy en Wesley op het Muziekfeest op het Plein in Uden!

Zien: optreden Wilfred, Wesley en Andy tijdens Muziekfeest op het Plein!
0:41
Zien: optreden Wilfred, Wesley en Andy tijdens Muziekfeest op het Plein!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.