Terug

Volg Vandaag Inside

De nieuwe Veronica Inside-badjassen zijn binnen!

De nieuwe Veronica Inside-badjassen zijn binnen!

4 dec 2020, 22:00

Het is zover: de nieuwe Veronica Inside-badjassen zijn binnen! Naast de lichtblauwe en donkerblauwe badjassen zijn er twee prachtige exemplaren toegevoegd. De fishbone blauwe en zwarte badjassen zijn vanaf nu verkrijgbaar in de Veronica Inside webshop!

Wat is er nu lekkerder dan thuiswerken in een heerlijk warme Veronica Inside-badjas? Niets! De nieuwe modellen zijn fantastisch te combineren met de Veronica Inside-onderbroeken, maar zitten ook erg comfortabel zonder.

Wees er snel bij, want deze collectors-items vliegen als warme broodjes over de toonbank. Een Veronica Inside-badjas is natuurlijk hét ideale cadeau voor de feestdagen!

Sla snel je slag, want OP = OP! Bestel jouw badjas hier!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.