Terug

Volg Vandaag Inside

De Mos vindt dat PSV moet nadenken over ontslag Schmidt

De Mos vindt dat PSV moet nadenken over ontslag Schmidt

7 feb 2022, 16:11

Aad de Mos denkt dat PSV moet overwegen om afscheid te nemen van Roger Schmidt. De Duitse trainer kondigde vorige week aan dat hij aan het eind van het seizoen zal vertrekken, maar De Mos stelt dat de Eindhovense club nu al moet nadenken over een eventueel ontslag.

De Mos zag PSV zaterdag in eigen huis met 1-2 onderuit gaan tegen AZ, en was niet te spreken over het spel van de Eindhovense ploeg. ‘Er zit geen voetbal in, er zitten geen automatismes in. Elke keer is het weer aanpassen’, zegt de voormalig trainer in een videoitem van het Eindhovens Dagblad. ‘Je moet je borst natmaken want met het voetbal van Feyenoord ga je ook geen tweede worden, als je zo doorgaat.’

‘Feyenoord speelt voetbal, Ajax speelt voetbal, en PSV moet ook voetbal spelen maar dat heb ik met deze buitenlandse trainer nog niet gezien’, vervolgt De Mos, die vindt dat PSV moet nadenken over een mogelijke breuk met de trainer. ‘Ik weet niet wat de ambities zijn…maar als je kijkt naar de ranglijst en het voetbal, en kijkt naar wat er allemaal is gebeurd. Dan zou ik daar wel over nadenken, ja.’ 

Toch ligt de druk niet alleen bij de trainer. De Mos vindt dat ook algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch directeur John de Jong in de spiegel moeten kijken. ‘De aankopen zijn middelmatig, de scouting is niet goed. Er zal goed moeten worden nagedacht, ook door de rvc. Als de vis stinkt, moet je aan de kop beginnen, besluit De Stalen Snor.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.