Terug

Volg Vandaag Inside

De Mos: 'Hij is de beste Nederlandse verdediger van de Eredivisie'

De Mos: 'Hij is de beste Nederlandse verdediger van de Eredivisie'

13 sep 2021, 13:36

Aad de Mos heeft zich opnieuw lyrisch uitgelaten over Armando Obispo. Volgens de voormalig trainer hoort de 22-jarige verdediger steevast in de basis van PSV én verdient hij een oproep van bondscoach Louis van Gaal. 

‘Obispo is onomstreden voor mij. Hij is een gouden duo met André Ramalho’, zegt De Mos in een videoitem van het Eindhovens Dagblad over de centrale verdediger die de afgelopen vijf wedstrijden van PSV in de basis mocht starten. 

‘Het is de beste Nederlandse verdediger die in de Nederlandse competitie speelt, dus dat wil zeggen: er is geen betere verdediger dan Obispo in de Nederlandse competitie’, vervolgt Aad300. ‘Hij is een complete verdediger. Obispo is zeer geconcentreerd en heeft wijze lessen ondergaan tijdens zijn huurperiode bij Vitesse.’

Volgens De Mos kan een belletje van bondscoach Louis van Gaal dan ook niet uitblijven. ‘Ik schat hem in als een nieuwe international, als hij doorgaat op dit niveau, en niet meer de foutjes gaat maken die bijvoorbeeld Perr Schuurs bij Ajax maakt.’

Bekijk HIER het hele videoitem met Rik Elfrink en Aad de Mos. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.