Terug

Volg Vandaag Inside

De Mos adviseert Feyenoord om afscheid te nemen van Slot

7 mrt 2024, 20:42

Aad de Mos adviseert Feyenoord om na dit seizoen afscheid te nemen van Arne Slot. “De citroen is uitgeperst”, zo zegt Aad300 in Raad van Aad, een item van SoccerNews.

“Dan kan je wel eens een jaar te lang met elkaar doorgaan. Drie jaar is al heel veel in de top en dat zie je ook een beetje aan het spel van Feyenoord en aan de resultaten. Het maximale is eruit gehaald”, stelt Aad.

Volgens de voormalig trainer zou het goed zijn als Feyenoord en Slot een streep onder de samenwerking zetten. “Ik denk dat het verstandig is voor Feyenoord en voor Slot dat je zegt: fantastisch gewerkt, drie jaar in de Conference League gespeeld, de Europa League gespeeld en zelfs Champions League-voetbal gespeeld, maar het is beter voor beide partijen om uit elkaar te gaan. Het zou zonde zijn als het een jaar te lang zou duren.”

Wie moet Slot dan opvolgen als hoofdtrainer van Feyenoord? “Dat is aan Feyenoord maar er zijn genoeg jonge trainers die het heel goed doen”, zegt Aad. “Alex Pastoor doet het heel goed, Dick Schreuder doet het heel goed en ze zijn bezig om wellicht Robin van Persie een belangrijke functie te geven, dus ik denk dat er genoeg trainers in aanmerking komen voor een functie bij Feyenoord.”

In Koffie met Boskamp, een online rubriek van Vandaag Inside, liet Jan Boskamp de naam van Pascal Jansen vallen als mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord. Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.