Terug

Volg Vandaag Inside

'De mannen van Vandaag Inside zijn goud waard voor SBS6'

'De mannen van Vandaag Inside zijn goud waard voor SBS6'

7 dec 2023, 14:43

In Veronica Superguide krijgt Tina Nijkamp de vraag of SBS6 op de weg terug is, met kijkcijferhits als Vandaag Inside, Het Roer Om, de Meilandjes en Waar Is Mijn Erfenis? De kijkcijferexpert antwoordt bevestigend: "Jazeker, eigenlijk al sinds het moment dat de mannen van Vandaag Inside dagelijks gingen uitzenden."

"De tone of voice van de mannen past natuurlijk ook heel goed bij SBS6, aldus Tina. "Er werd een beetje grappig door de mannen zelf over gedaan, maar toen ik dit jaar zei dat een vergoeding van 2,5 miljoen per persoon per jaar een passende vergoeding zou zijn, zat ik eigenlijk nog laag. Ze leveren, als je een rekensom maakt, en als je die 7,5 miljoen er aftrekt, nog zeker minimaal 10 miljoen euro winst op."

"Dat komt doordat ze zelf elke dag meer dan een miljoen kijkers hebben en ook zeer goed in de commerciële doelgroep scoren. Ook omdat ze doordat zij zo goed bekeken worden, een uitstekende arena zijn, om eromheen nieuwe programma’s te promoten. De mannen van Vandaag Inside zijn dus het centrum van SBS6 geworden en echt goud waard," besluit Tina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.