Terug

Volg Vandaag Inside

'De manier waarop Arne Slot dit spelletje speelt is tegen het onbeschofte aan'

'De manier waarop Arne Slot dit spelletje speelt is tegen het onbeschofte aan'

22 mei 2023, 09:32

Valentijn Driessen vindt het onbeschoft hoe Arne Slot Feyenoord aan het lijntje houdt met betrekking tot een eventueel langer verblijf in Rotterdam. Dat vertelt hij in zijn column bij De Telegraaf.

In Rotterdam is al een tijdje de vraag of de succescoach langer blijft bij Feyenoord of vertrekt naar een andere club. De naam van Slot wordt al een tijdje in verband gebracht met het Engelse Tottenham Hotspur FC. Slot vertelt zelf echter niets over zijn toekomst, viel Valentijn op. "Niets mocht het volksfeest bij Feyenoord overschaduwen, zeker zijn toekomst niet. En had hij niet een contract tot medio 2025? Sindsdien houdt Slot iedereen bij Feyenoord in het ongewisse."

Waar Slot niks kwijt wil over een eventuele transfer en beroep doet op zijn doorlopende contract laat hij volgens Valentijn wel zijn zaakwaarnemer, Rafaela Pimenta, de markt verkennen. Ook zou Pimenta buiten alles en iedereen proberen rond te komen met de club uit Londen. Valentijn vindt het niet netjes tegenover Feyenoord hoe dit gaat: "De manier waarop Slot dit spelletje speelt, is onfatsoenlijk, zelfs tegen het onbeschofte aan als werknemer met een tweejarig topcontract naar een loyale werkgever als Feyenoord," besluit de columnist.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.