Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt ziet transfer naar Bayern München wel zitten'

'De Ligt ziet transfer naar Bayern München wel zitten'

20 feb 2019, 14:27

Matthijs de Ligt ziet een transfer naar Bayern München als een 'aantrekkelijke optie', zo meldt het Duitse Sport BILD woensdag. Bayern zou zich voor komend seizoen graag willen versterken met de 19-jarige Ajacied.

Mogelijk vertrekt zowel Boateng als Hummels en de Duitse club zou naast Pavard nu ook Matthijs de Ligt willen halen.

De Oranje-international ziet volgens BILD een transfer naar de Duitse grootmacht als een aantrekkelijke optie, maar de transfersom kan nog roet in het eten gooien. Ajax wil minimaal zo'n 65 miljoen euro en daarnaast hebben andere clubs zoals FC Barcelona ook interesse in de Ajacied.

Wordt vervolgd..

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.