Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt: we waren onszelf niet

De Ligt: we waren onszelf niet

17 mrt 2019, 17:46

ALKMAAR (ANP) - Matthijs de Ligt wist niet precies waarom Ajax van AZ in Alkmaar (1-0) had verloren. ,,Nee, ik heb geen idee'', verzuchtte de aanvoerder van de Amsterdammers, die het verschil met koploper PSV zag groeien tot vijf punten. ,,Maar ik weet wel dat we onszelf niet waren. AZ zat er bovenop, wij hebben ons laten afbluffen. We waren niet scherp en AZ was dat wel. Wij verloren alle duels en elke tweede bal was voor AZ. Er zaten zó veel slordigheden in ons spel, vooral in de eerste helft.''

De Ligt gaf bij FOX Sports toe dat Ajax in de titelrace een flinke klap had geïncasseerd. ,,Als je kampioen wil worden, mag je geen off-day hebben. Maar dit was er een van ons. AZ heeft gewoon verdiend gewonnen.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.