Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt: we moeten nu doorzetten

De Ligt: we moeten nu doorzetten

10 mrt 2019, 20:45

AMSTERDAM (ANP) - Matthijs de Ligt besefte dat hij na een prachtige week voor Ajax eigenlijk niet mag klagen. ,,We winnen nu ook weer met 4-0 van Fortuna Sittard", zei de aanvoerder. ,,Dat is een mooie uitslag. Maar toch hebben we veel meer in onze mars."

,,Natuurlijk hebben we een zware week gehad met een wedstrijd tegen Real en een reis naar Madrid", besefte De Ligt. ,,Misschien brachten we daardoor in de tweede helft wat minder. Maar ik hoop dat we de komende wedstrijden weer meer kunnen brengen. Dat we samen weer nog meer energie vinden tijdens een heel druk programma."

De nabije toekomst van Ajax ziet er weer mooi uit, na overwinningen op Feyenoord (3-0) in de beker en Real Madrid (4-1) in de Champions League. Wie had dat vlak na de winterstop gedacht na nederlagen tegen Feyenoord (6-2) en Heracles (1-0). ,,Iedere ploeg heeft wel eens een dipje, zelfs Liverpool", zei De Ligt. ,,Je moet zo'n dipje niet te lang laten duren. Dat is de kunst. We moeten nu blijven presteren en doorzetten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.