Terug

Volg Vandaag Inside

'De Ligt vertrekt deze zomer bij Bayern München'

'De Ligt vertrekt deze zomer bij Bayern München'

20 jan 2024, 12:15

Matthijs de Ligt vertrekt mogelijk deze zomer al bij Bayern München, ondanks een doorlopend contract tot 2027. Dat meldt het Duitse Sky Sport.

De Nederlandse international zou ontevreden zijn met zijn positie bij de Duitse recordkampioen. De verdediger heeft vaak geen basisplaats. Met de Zuid-Koreaan Kim Min-jae en de Fransman Dayot Upamecano is de concurrentie groot voor de plek centraal achterin. Bovendien zou Bayern interesse hebben in de Uruguayaan Ronald Araújo van FC Barcelona.

De 24-jarige De Ligt kwam in 2022 voor een bedrag van 67 miljoen euro over van Juventus. Hij is de laatste tijd vaak geblesseerd. Op het trainingskamp in het Portugese Faro liep hij een knieblessure op, al schijnt de ernst mee te vallen. De voormalig speler van Ajax speelde dit seizoen pas twee keer de volle negentig minuten bij Bayern in een Bundesliga-wedstrijd. Volgens Sky zou Manchester United belangstelling hebben om De Ligt van de zomer over te nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.