Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt valt geblesseerd uit op rampavond Juventus

De Ligt valt geblesseerd uit op rampavond Juventus

22 dec 2020, 23:59

Juventus heeft het kalenderjaar in mineur afgesloten. De kampioen van de laatste negen jaar in de Serie A verloor dinsdag in eigen stadion van het laaggeklasseerde Fiorentina: 0-3.

Dusan Vlahovic opende al in de 3e minuut de score. De Serviër trof doel op aangeven van de 37-jarige Franck Ribéry. De ongelukkige Alex Sandro passeerde in de 76e minuut zijn eigen doelman: 0-2. Vijf minuten later tekende Martín Cáceres voor 0-3 namens de nummer 15 van de ranglijst uit Florence.

Juventus speelde vanaf de 18e minuut met tien man. Juan Cuadrado kreeg een rode kaart voor een zware overtreding op Cristiano Biraghi.

Matthijs de Ligt viel in de slotfase van het duel geblesseerd uit bij Juventus, dat een achterstand van 7 punten op koploper AC Milan heeft.

Juventus kreeg vlak voor het duel met Fiorentina slecht nieuws. Napoli bleek met succes in beroep te zijn gegaan tegen een reglementaire nederlaag van 0-3 tegen de ploeg uit Turijn. De formatie uit Napels kwam in oktober niet opdagen tegen Juventus omdat veel spelers positief getest waren op corona.

Juventus en Napoli treffen elkaar op 13 januari opnieuw.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.