Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt trots op Europees succes Ajax

De Ligt trots op Europees succes Ajax

27 nov 2018, 22:15

ATHENE (ANP) - Aanvoerder Matthijs de Ligt is bijzonder trots dat Ajax voor het eerst in dertien jaar overwintert in de Champions League. ,,We waren al trots dat we überhaupt de Champions League hebben gehaald. Nu we door zijn naar de achtste finales, mogen we dat helemaal zijn'', zei De Ligt na de gewonnen uitwedstrijd tegen AEK Athene (0-2) bij Veronica.

Na vijf duels is Ajax al verzekerd van een plek bij de eerste twee in groep E. ,,Je werkt het hele seizoen naar de Champions League toe. Als je dan één speelronde voor het einde al door bent, is dat heel mooi. Met elf punten uit vijf wedstrijden hebben we het heel goed gedaan in deze poule. We spelen nu nog tegen Bayern München, die wedstrijd is belangrijk om eerste te worden in de poule. Dan krijgen we een heel goede uitgangspositie voor na de winterstop. Daar gaan we vol voor knokken'', aldus De Ligt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.