Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt roept op tot doneren

De Ligt roept op tot doneren

16 mrt 2020, 15:45

Matthijs de Ligt heeft in een korte videoboodschap opgeroepen geld te doneren. Het geld is bedoeld voor de Italiaanse zorgsector, die het zwaar te verduren heeft door de coronacrisis.

"Samen met Juventus steun ik de inzamelacties voor de ziekenhuizen in Turijn en Piëmont. Ook u kunt een bijdrage leveren. We lijken ver van elkaar verwijderd, maar wij zijn één", zegt De Ligt.

Juventus gebruikt de hashtag #DistantiMaUniti, wat staat voor 'ver weg, maar toch samen'. De club heeft zelf 300.000 euro gedoneerd.

Italië is in Europa het zwaarst getroffen door het virus. Iedereen zit verplicht thuis en mag alleen onder strenge voorwaarden zijn huis verlaten.

Ook in Nederland steunt men de ziekenhuizen. Zo was eerder vandaag te zien hoe ADO Den Haag en fans van NAC Breda hun waardering uitspraken voor de ziekenhuizen in Nederland.

VIDEO - René vreest coronavirus: 'Ik ga ervan uit dat ik het krijg'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.