Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt toch in selectie Juventus voor return in Champions League

De Ligt toch in selectie Juventus voor return in Champions League

9 mrt 2021, 16:31

Trainer Andrea Pirlo van Juventus heeft Matthijs de Ligt toch opgenomen in zijn selectie voor de return tegen FC Porto in de achtste finales van de Champions League. Pirlo zei maandag na de afsluitende training nog dat De Ligt niet fit genoeg is om te spelen. De 21-jarige verdediger had alleen de warming-up meegedaan, met zijn linkeronderbeen dik ingepakt. Hij behoort tot de selectie van 22 spelers voor het duel van dinsdagavond in Turijn.

De Ligt raakte vorige week vlak voor de competitiewedstrijd tegen Spezia geblesseerd en hij ontbrak ook zaterdag tegen Lazio. Juventus moet in eigen stadion winnen van FC Porto om de kwartfinales te halen. Drie weken geleden verloor de Italiaanse kampioen in Portugal het eerste duel met 2-1. De Italiaanse veteraan Giorgio Chiellini, die toen geblesseerd raakte, keert voor de return terug in de selectie van de 'Oude Dame'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.