Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt terug op trainingsveld Juventus

De Ligt terug op trainingsveld Juventus

8 mrt 2021, 13:58

Matthijs de Ligt heeft de training bij Juventus hervat, maar het blijft onzeker of hij dinsdag kan aantreden in de return tegen FC Porto in de achtste finales van de Champions League. De Nederlandse verdediger trainde met een ingepakt linkeronderbeen. De Ligt haakte vorige week geblesseerd af tijdens de warming-up voor het competitieduel met Spezia (3-0) en ontbrak zaterdag ook tegen Lazio (3-1).

De 21-jarige international van Oranje stond maandag weer op het veld, net als onder anderen Giorgio Chiellini, de Italiaanse verdediger die drie weken geleden in het eerste duel met FC Porto geblesseerd raakte. Juventus verloor in Portugal met 2-1. Dankzij het doelpunt in de slotfase van Federico Chiesa heeft de 'Oude Dame' in de return in principe aan één treffer genoeg om de kwartfinales te halen.

Juventus mist tegen FC Porto de geschorste verdediger Danilo. Paulo Dybala is geblesseerd, Rodrigo Bentancur ontbreekt omdat hij besmet is met het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.