Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt straalt van geluk

De Ligt straalt van geluk

29 aug 2018, 01:20

KIEV (ANP) - Matthijs de Ligt kon zijn geluk niet op na het gelijkspel van Ajax tegen Dinamo Kiev (0-0). ,,Dit is echt fantastisch", zei de negentienjarige aanvoerder voor de camera van Veronica.

,,We waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij", zei de centrumverdediger. ,,Het is dat we zo veel kansen missen. Zo maakten we het ons zelf niet makkelijk."

De Ligt vierde het bereiken van de groepsfase van de Champions League uitgelaten met zijn ploeggenoten. ,,In 2010 bereikten we voor het laatst via de voorronden het hoofdtoernooi van de Champions League. En toen hoefden we maar twee voorronden te spelen. Nu zelfs drie. We waren zo weerbaar. Ondanks de vele gemiste kansen hebben we de nul gehouden."

,,De Champions League is het hoogste niveau", zei De Ligt. ,,Dit is goed voor de ontwikkeling van onze spelers. Nee, ik wil niet nadenken over de loting. We gaan eerst feesten."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.