Terug

Volg Vandaag Inside

De Ligt start bij Juventus, De Jong op de bank bij Barcelona

De Ligt start bij Juventus, De Jong op de bank bij Barcelona

2 dec 2020, 21:52

Matthijs de Ligt begint vanaf de aftrap bij Juventus tijdens het Champions League-treffen met Dinamo Kiev. De Italiaanse club is net als groepsgenoot Barcelona al verzekerd van overwintering in het toernooi.

De Spaanse ploeg speelt het vijfde duel in de groepsfase bij Ferencváros. Bij de Catalanen is er een basisplek gereserveerd voor Sergiño Dest, maar houdt trainer Ronald Koeman middenvelder Frenkie de Jong op de bank. Lionel Messi is niet meegereisd naar Hongarije, de 33-jarige vedette krijgt rust.

Andere reserverollen zijn er voor Luuk de Jong bij Sevilla, Donny van de Beek bij Manchester United en Mitchel Bakker bij Paris Saint-Germain. De drie Nederlanders beginnen bij hun club op de bank.

Wel zijn er basisplekken voor Ruud Vormer en Noa Lang bij Club Brugge. De Belgische club speelt de belangrijke thuiswedstrijd tegen Zenit Sint-Petersburg waarin Brugge strijdt voor een laatste kans op plaatsing voor de volgende ronde. Verdediger Wesley Hoedt begint bij Lazio ook vanaf de eerste minuut, in de uitwedstrijd tegen Borussia Dortmund.

Voormalig AZ-speler Oussama Idrissi beleeft na een periode van blessureleed zijn officiële basisdebuut bij Sevilla. Hij neemt het op tegen Chelsea, waar oud-Ajacied Hakim Ziyech genoegen moet nemen met een plaats op de bank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.